Tips Kekal Fokus Dalam Bisness

​Usaha tak cukup kuat, onn off dalam bisness sendiri, Sombong dengan allah mohon petunjuk, Tak suka bergaul dan macam2 lagi yang boleh membuatkan Bisness kita tidak bertahan lama..terutamanya apabila cashflow tidak begitu dijaga.

Ramai orang2 yang berjaya berkata nak berjaya bukannya mudah…kene betul-betul struggle..(kerja kuat)


Amalkan tips kekal fokus dalam bisnes yNbnakan saya kongsikan nanti , buktikan bahawa kita pun boleh..yeay

Tips Kekal Fokus Dalam Bisness

1) Mesti ada Target.

2) Selalu lihat Impian kita. (BIG WHY)

3) Mesti ade minat dan lakukan satu bisnes dalam satu masa.

4) Jangan terlalu stress (banyaklah cara untuk hilangkan stress contoh bercuti, ambik vitamin, lakukan aktiviti sihat)

5) Dapatkan Mentor yang betul dan banyakkan berkawan atau bergaul dengan orang-orang yang dah berjaya.

6) Berani dan Rajin (selangkah lebih baik dari  tidak bergerak)

7) Penting sangat (Pengurusan Cash Flow yang professional)

8) Bila down, lihat balik video atau kata inspirasi dari orang-orang yang dah berjaya 

9) Jangan leka dengan media social, gossip hiburan atau perkara yang tidak berfaedah.

Wah, mudah sangat kan kalau kita ikut betul2 dengan tips ini. 

SEMOGA KITA TERUS KONSISTAN DAN BERJAYA DALAM BISNESS YANG DICEBURI..AAMIIN
#fjmfamilies

#projekRM2000

💘mamamia💘