Tips Kulit Cantik Tanpa Mekap

Cerita bab kulit ni mesti sensitive kan…terutama wanita

Hihihi…macam2 penyebab boleh membuatkan kulit kita rosak…malah ade yang muda lagi kulit dah rosak…macam mne nak selesaikan masalah ini?
Kita mesti sayang kulit kita dulu pasti nanti ade hati untuk jaga macmman nak cantikkan kulit..
Nak share tips untuk manfaat kita bersama

Mulai dari sekarang jom amalkan tip2 ini jom..

Tips kulit Cantik
* Buat Detox satu badan..tanyalah pada pakar detox ok.
* Rajinkan diri mencuci wajah, lakukan facial sendiri atau pergi rawatan SPA, Gunakan krim pelembab atau tanggalkan segala kotoran dengn scrub seminggu sekali.
* Banyakkan minum air masak atau air mineral
*Bangun awal pagi, banyakkan rehat/rilek, Pergilah bercuti, lakukan aktiviti sosial yang sihat.
* Elakkan perokok atau pencemaran alam sekitar
* Kurangkan garam dan makan yang masin, elakkan makanan fast food.
* Sentiasa ambil makanan yang mempunyai omega-3 , banyakkan makan makanan kaya serat (salad yg serat), ambil minuman yang berperisa dan buah-buahan segar setiap hari
*Pengambilan suplemen secara konsistan juga perlu. Suplemen sangat penting untuk pertahanan tubuh kita, kerana persekitaran kita sudah berubah, tidak seindah dulu..dan banyak yang sudah diubah genetiknya. 
Sekarang Produk semulajadi menjadi pilihan ramai. 
Ada juga yang ikut petua2 atau kedah2 yang tradisional yang menghunakan bahan2 semulajadi..ambil langkah berjaga-jaga. Kipidap kepada yang konsistan..tak kisahlah jaga luaran ke dalaman ke kan 👏👏👏yeay

Bagi memudahkan kita boleh jew konsumer Set Kulit Kusam shakkee ni yang semulajdi, berkesan dan selamat ..

Senang serta mudah kan…nak jaga kulit hendaklah dari dalaman jugak..JOM lihat ape yang menarik set kulit kusam ni…

Set Kulit Kusam Supaya  Sihat dan Cantik

VIVIX- Tonik antipenuaan.mengandungi rumusan resveratrol dan pholifenol yang melambatkan proses penuaan dan menjaga sel DNA kita dari rosak.

VITAMIN C – membentuk kolagen, mecantikan kulit, membantuk kulit wajah kelihatan ANJAL dan MUDA BERSERI.

VITAMIN E- Bertindak sebagai antioksidan, antipenuaan, mengurangkan PARUT.

GLA COMOLEX – Stabilkan hormon, naikkan seri wajah, melembabkan kulit.

B COKPLEX – Pembuatan sel-sel darah, mencegah KELESUAN, melegakan STRESS, menaikkan SERI MUKA, Memperbaiki MOOD agar sentiasa happy dan ceria.

SEMOGA dapat membantu anda yang tengah mencari produk yang sesuai untuk kulit kita. Sayangilah kulit kita
Untuk pertanyaan wassup 0122223487 (diana) 
Testimoni-testimoni yang menggunakan supelemn Shaklee
TESTIMONI 1

TESTIMONI 2

TESTIMONI 3

TESTIMONI 4

TESTIMONI 5

TESTIMONI 6

Dengan pengambilan suplemen sahaja boleh membuatkan kulit kita kembali sihat dan cantik.

Sangat mudah malah cepat hanya ambil suplemen mengikut jadual yang konsisten.

Semoga memberi manfaat kepada semua .

Supaya tidak perlu tutup natural beauty dengan mekap je kan

💞mamamia💞

PERTANYAAN LANJUT HUBUNGI :