Cara Tambah Tenaga Selepas Bersalin

Tempoh berpantang sangat penting untuk ibu bersalin, mereka memerlukan rehat yang secukupnya .

Siapa kata tak penat?

Saya rasa dari start hamil sehingga bersalin dan seterusnya akan menjadi rutin harian yang memenatkan. 

Kalau nak senaraikan kerja-kerja atau aktiviti harian tu memang tak tersenarailahkan.

Harapan ibu-ibu ni agar kaum bapa boleh meringankan beban ibu sedikit sebanyak ye tak.

10 Cara Tambah Tenaga Selepas Bersalin

1) Tingkatkan pengambilan makanan yang mengandungi magnesium.
2) Lakukan aktiviti sihat sperti bersenam cara  ringan.

3) Tidur yang secukupnya dan mesti tidur yang berkualiti.

4) jangan skip makan apabila tiba waktu makan.

5) Sentiasa berfikiran positif untuk mengelakkan stress.

6) Banyakkan minum air putih 

7) Kurangkan pengambilan gula dan lebihkan makan bijiran.

8) Makan makanan hang berkhasiat dan elakkan makan makanan ringan.

9) Sentiasa buat pemeriksaan  lanjut di Klinik.

10) Minum minuman yang berprotein tinggi yang boleh memberikan tenaga. Macam kopi koppucin0, ESP shaklee minuman soya berperosa vanilla.
Testimoni 

Bagi ibu yang telah mengamalkan set berpantang shaklee

Saya amalkan full set pantang shaklee jugak. Baru hari ke 10 stok susu dan nak dekat 25 botol (1 botol 4 oz)

Saya ambil VIVIX 15hr pertama berpantang dengan double dose. The rest maintain yang biasa ESP, VITALEA, VITA-C, OSTE, PMEGA & LECITHIN

Jom lihat video..apa ibu muda ini buat bila cepat penat..sangat berinspirasi untuk dijadikan tauladan.

‚Äč


Bila anda pilih set ini anda telah membuat pilihan yang bijak kerana shaklee mengeluarkan produk yang berkualiti yang selamat, berkesan dan semulajadi.

Berminat boleh hubungi saya diana 0122223487

Untuk pertanyaan lanjut dan ingin mendapatkan set berpantang ini..

Konsultan yang berterusan in syaa allah..