Vitamin C Pilihan Ramai -Kegemaran Saya 

​Vitamin C adalah terbaik bagi saya

Kerana berfungsi kepada saya sebagai first aid kit jugak 

Kenapa saya rasa selamat dengan vita c ni?.

Sejak mengamalkan Vitamin C Shaklee ni saya rasa sistem imun sy lebih kuat kerana dah lama tak masuk klinik, dah lama tak deman, batuk, selsema. Nak jumpa Dokto 6 bulan sekali pun susah.

Amalan harian saya ambil sebiji tapi bila rasa sengal-sengal badan je terus ambik 2 biji dan tak lama lepas tu dah takde sengal lagi…sebabtu diperlukan waktu kecamasan…betul!! Tak percaya cuba lah ambik..😘

Fungsi vitamin c ni banyak tau. Kalau nak tahu ape berlaku memang kena cuba.. kita yang rasa sendiri baru kita tahu apa keitimewaannya. Vitamin C merupakan nutrien yang mempunyai fungsi menyeluruh yang dapat menyokong kesihatan jantung, kesihatan imun, kuutuhan sel serta kesihatan mata, gigi, gusi, tulang otot dan pembuluh darah.

Bonus saya dapat konsumer Vitamin C ni kan.. kulit cantik satu badan..sebab baiki dari dalaman…

Bila stok vita-C habis,  sementara nak beli stok, chewable Vita-c anak menjadi pengganti..hihi

Mahal lagi pegi SPA dan bayar untuk fresh seminggu je…

Murah lagi makan Vita C hari2 makan rasa fresh. 

Alami sendiri perubahan ke arah kecantikkan dan kesihatan anda.

Antara pengalaman pengguna2 yang lain dengan VITAMIN C

🌼Dulu kalau anak demam batuk selsema, tak lama kemudian dapatlah pakej tu kepada ibu. Alhamdulillah, sejak amalkan vita C SR bersama pakej nutrisi ibu hamil, x de dah dapat pindahan pakej demam batuk selsema dr anak2 . 🙂 -Zue

🌺Bila consisten vit C shaklee ni, jarang sangat sakit. Even the whole family gilir2 demam, batuk, selesema…tapi Ain terkecuali. Alhamdulillah..at least still masih sihat untuk jaga anak2 & husband kalau dorang demam. Dalam setahun tu ada la sekali dua ja batuk sikit2. Rasanya dah nak masuk tahun ke4 consume vit c ni, tak pernah lagi makan ubat2 klinik/antibiotik. Syukur… :)- Ainiah
🌹Sejak sy konsisten Vit C ni hampir setahun sy tak demam. Omega guard sy makan dalam seminggu turun 2kg. Sy banyakkan minum air masak dan pantang gula putih – Nini

Testimoni-Testimoni Vitamin C

Testimoni 1

Testimoni 2

Sebotol jimat selama 4 -6 bulan untuk seorang..jadi kalau nak share 1 family pun masih lagi jimat kan. Dahla kuatkan sistem imun dan pelbagai kelebihan lagi..rugi kalau kita tak dapatkan sekarang. Senang, mudah, cepat dan oder online penghantaran ke pintu rumah anda sahaja. 

Hubungi saya Nordiana

Wassup 0122223487

Facebook/messenger  Nordiana Pin

#tsunamishaklee

#bisnesdirumah

#tim6owesome

#fjmfamilies

#liveamazing

#shakleeeffect