Bisness On The Go perlukan Smartphone

​Handphone impian huhuhuhu.
KELEBIHAN IPHONE 7 BERBANDING IPHONE VERSI SEBELUMNYA.
🌟Kalis Air
iphone-7-kalis-air

setakat kena tertumpah air ke, tersimbah air ke… iPhone ni boleh tahan. Malah ia juga kalis debu.
🌟Lebih laju dan lebih cekap (effisyen)
Dilengkapi dengan 4 design Core terbaru, CPU A10 Fushion Chips kini ada 2 high-performance cores dan 2 high-efficiency cores.

High-performance cores punya kelajuan menyamai 2 kali ganda kelajuan iPhone 6. Manakala high-efficiency cores hanya menggunakan 1/5 sahaja kuasa daripada high-performance cores.

Maknanya… korang akan dapat kelajuan terbaik dan paling effisyen bilamana korang menggunakan iPhone ni.
🌟Bateri tahan lebih lama
iphone-7-battery

Paling tahan berbanding dengan versi iPhone sebelum ni. Untuk iPhone 7, baterinya tahan 2 jam lebih lama daripada iPhone versi sebelumnya. Manakala untuk iPhone 7 Plus, bateri tahan 1 jam lebih daripada versi iPhone sebelum ni.
🌟Kamera yang sangat awesome
iphone-7-dual-camera

Kamera iPhone 7 lebih berkuasa daripada iphone versi sebelumnya. Ia diperkasakan lagi dengan Optical Image Stabilisation, aperture f/1.8 dan Lensa 6 elemen.

Ia juga ditambah ciri baru iaitu wide colour capture yang semestinya menjadikan gambar korang lebih meriah.
🌟WiFi call lebih jelas
Korang pernah buat WiFi call tak? Call yang tak gunakan caj service provider. Call ni guna WiFi connection jer macam Facebook Messenger Call ataupun Whatsapp call.

Haaa dengan iPhone 7 ni WiFi call yang selama ni banyak gangguan akibat tidak jelas dan sebagainya menjadi lebih lancar dan jelas.

iPhone 7 ada high-quality WiFi call. 
🌟Boleh jawab call daripada apps seperti FB Messenger dan lain-lain
iPhone versi sebelum ni kalau ada call daripada apps macam tu, kita kena bukak apps tu dulu baru boleh jawab call. Ini agak sedikit mengganggu jika masa tu korang tengah buat kerja kat apps yang lain.

Tapi dengan iPhone ni, korang boleh jawab apps call macam jawab call biasa jer. Malah korang guna function call waiting lagi.
Itu dia mengikut perkembangan terkini, kalu nak beli memang kene all out dengan bisness lah kan.

In sya Allah boleh jew beli kalau biz shaklee kan..aammin
Sebenarnya phone secanggih mane pun kalau usaha dan minat itu takde tak kemane pun bisness kita. Sekarang saya menggunakan samsung tab 3 pun dah sangat selesa nak buat bisness kot. Besar pun ye senang nak type kan untuk blogger. 

Cuma nak pegang tu mcm besar sikit la nak bawa ke mane2.. tp still lagi selesa.

ALHAMDULLILLAH dengan phone yang ade sekarang saya akan teruskan perjuangan saya dalam biz Shaklee ni sampai berjaya. 
Ade yang nak join bisness tak, tak perlu pun fon canggih2 ni tau.. smartphone biase pun dah boleh start bisness tau. Takyah tunggu canggih manggih bru nak buat bisness.kan..
Wassup diana sekarang untuk cerita lebih lanjut biz shaklee.

012.2223487
#tsunamishaklee

#bisnesdirumah

#tim6owesome

#fjmfamilies

#liveamazing

#shakleeeffect