Apa Saya Buat Dengan Bonus Shaklee

​Bangun pagi buat keje rumah rasa seronok pulak dok rumah…macam taknak gi keje la pulak..kan…

Memang dok rumah pun..kerje kat rumah ape kisah..masa sangat fleksible…

Dalam dilemma sebenarnye…ni

Bos lame panggil kerje balik..huhuhuhu..tengah mikio le..nak ambik ke tak..

Lagipun sy dah keje kat rumah bisness online.

Biz Shaklee on the go…hihihihi

Ade bonus, ade untung runcit…berniaga #bisnesssendiri

Tengah bulan je semua SID happy tau bonus masyukkkk….hahaha

Makan vitamin free hihihi hasil dari bonus tu saya topup vitamin le jawabnye….sy nak sihat jugak..sape taknak sihat kan..

Bila sihat hidup pun sejahtera kan

Baru boleh buat aktiviti lain dengan duit bonus shaklee

Pergi bercuti, reward family (tengok wayang, bawak anak2 jalan2, shopping dan macam2 boleh buat tau)

Nak kate banyak bonus tu bergantung kepada usaha dan inisiatif kita nak berapa angka kan..kalau usahanya meningkat bonus pun meningkat malah reward by Shaklee sangat diidamkan oleh kita orang (macam trip 6 stars, car bonus)
In sya Allah sy akan kembangkan bisness Shaklee untuk kasi masyarakat kita sentiasa beringat untuk menjaga kesihatan. Takmo la dah sakit2 baru nak cari suplemen..suplemen pun bukan ubat. 

Kenapa saya pilih Shaklee?

-hasil kajian mendapati ambil shaklee lebih sihat dari tak ambil apa2 suplemen ataupun ambil suplemen jenama lain. bukan murah k nak buat kajian. 

Syarikat Shaklee kukuh berkembang pesat selama berpuluh tahun di malaysia. Maknanya sudah lama orang mengamalkannye..betul tak…
Nak oder vitamin kesihatan

Wassup 012.2223487
#tsunamishaklee

#bisnesdirumah

#tim6owesome

#fjmfamilies

#liveamazing

#shakleeeffect