Cara-cara Rekod dan Simpan Resit, invoive Bisness Online

​Waktu kerja kat opis, ye lah dulu kan kerani..simpan segala invoice mengikut filling, unpaid bill, paid bil semua ada..

Sekarang buat bisness sendiri segala kelengkapan macam dekat opis  belum ada jadi sya guna dulu buku latihan untuk record. 
Yang penting record sebab nanti senang dan mudah untuk semak semula. 

Teringin nak buat filling macm opis tu…coming soon lah kan bila bisness makin berkembang. 

Bisness shaklee paling mudah tak payah pusing modal ok. Bila customer nak sy oder online apabila payment sudah ready bank in. Jimat file untuk unpaid..takde istilah unpaid ok.
Bersusah-susah dulu bersenang-senang kemudian..kan

Segala resit pembelian masih simpan dalam beg started kit..

Bila dah ade file nanti kita filing la cantik2. Kan
#tsunamishaklee

#bisnesdirumah

#tim6owesome

#fjmfamilies

#lifeamazing