Bina Kemahiran Cara Pantas Dan Professional Dalam Bisness Online

Setiap kelas mesti ade ilmu..
Cuma saya belum pernah attend kelas talk dan macam-macam kelas lagi.haha
Kalau kelas dari webinar / go to meeting tu memang best..
Pergilah kelas mane pun ilmu kita sentiasa kene cari..ilmu takkan habis.
saya suka semua kelas online..in sya allah kalau ade kelas mesti dengar dan serap ilmu…hihi

Face to face bila coaching dengan upline ( Master) a.k.a mama Norhanita and dedi dexx..first time jumpe, walaupun sekejap banyak sangat ilmu yang diserap..😍

KELAS BLOG
Kebanyakkan berbayar, mahal tau..tapi dalam shaklee ade yang free dan murah.
(Ilmu strategi perniagaan dan juga skill, kelas SEO)
-boleh naikkan trafik blog semakin meningkat,customer semakin ramai, rezeki dari blog sangat memuaskan.
-kene aktif tau 1 entry 1 hari

KELAS DARI UPLINE (CONTOH MASTER-MASTER)
orang kata tapai memang betul pun.kalau nak berjaya kita mesti follow orang yang dah berjaya. Bila berpeluang pegi seraplah aura dan ilmu mereka untuk inspirasikan kita.

KELAS ONLINE
Paling senang kelas online. Yang penting ade internet sahaja.
Kita boleh cari ilmu melalui kelas-kelas blog, teknik SEO, nutrisi, marketing ,cara close deal ngan customer(melalui Webinar / go to meeting). Kelas Marketing di media sosial ni satu Malaysiaboleh sampai kalau kuasai bab yang satu ni tau. Branding nama dan online marketing.

KELAS OFLINE
Sebenarnya ilmu kalau face to face lagi senang dan mudah kan. Lebih detail dan lebih banyak akan untuk kita bincangkan.Boleh belajar dengan sesiapa pun kan upline ade kawan-kawan seperjuangan pun boleh dan kalau ade bajet lebih boleh jew pergi kelas berbayar.

KELAS ANJURAN SHAKKEE/TALK/SMS/ASB/NUTRISI, PASAL PRODUL
Kelas ini juga ada yang percuma dan kalau berbayar pun sangat berbaloi tau.sangat banyak info dan ilmu.

KELAS MELALUI WEBINAR DAN GO TO MEETING (ONLINE)
Sambil tidurkan anak ke menyusukan anak, buat kerja rumah pun boleh dengar dan juga perlu internet.

COACHING DENGAN UPLINE
Coaching paling mudah melalui Wassup, telegram, facebook, face to face. Bergantung kepada keadaan dan deal sesama kita bila ada masa terluang.

Harap dapat praktikan ilmu yang diterima. 

Kerjaya Bisness online senang sahaje cuma kita perlu mencari banyak ilmu untuk memantapkan pengetahuan kita.

Banyak je bisness di luar sane yang boleh dipilih..tetapi saya tertarik dengan biz Shaklee ni tau.

call dianapin untuk mendaoatkan konsultansi bisness sendiri hanya di hujung jari sahaja.

WASSUP/ CALL 0122223487 -diana pin

Fb:Nordiana Binti Pin

EMAIL: dianapin4985@gmail.com

#tsunamishaklee
#bisnesdirumah
#tim6owesome
#fjmfamilies
#lifeamazing