Sikap Lebih Positif Bila Join Bisness Shaklee

​Selamat pagi…

Mulakan pagi kita dengan menjemput rezeki..

istifar, Selawat, berzikir joms….

Semoga amalan kita diterima olehNya..Aaminn..

Mencari Kehidupan Yang Lebih Baik Dari Sebelumnya.

Dulu

Kesihatan – main hentam je, makan jew ape nak makan, takde fikir kolestrol, lemak tepu, Tinggi garam dan Gula.. takde olahraga atau bersenam. 

Minda -sangat lambat mengetahui hal ehwal semasa kerana tiada pergaulan atau pendedahan dan sibuk dengan hal sendiri. Amalan Kerohanian- agak ber malas-malasan melakukan sesuatu perkara mengenai agama dan kebaikan. 

Saya takde puji melambung bila join Shaklee boleh mengubah kehidupan kita. Tetapi itu atas inisiatif diri sendiri untuk bawa haluan kepada lebih baik dan bagi saya apabila join Shaklee saya dapat rasakan satu platform untuk saya mengubah diri ini kepada lebih baik. Seperti:

Sekarang dengan Shaklee 

Setelah menjadi SID, dapat customer yang macam2 jenis penyakit memberikan kesedaran bahawa sihat itu nikmat dariNya dan semakin kontrol pemakanan.. kalau sakit menyesal pun takde guna kan..

Cuma berdoalah kita diberi kesihatan yang baik. Hindari dari penyakit yang berbahaya..ikhtiar saya dengan suplemen sedikit demi sedikit dalam masa yang sama ambil langkah2 menjaga kesihatan.

Minda positif- Pergaulan dan ikatan Ukhwah sesama SID memberikan saya pengalaman dan pandangan yang lebih luas terhadap kehidupan dan dunia perniagaan. Diorang pun pernah je serta mana2 MLM sebelum ni (banyak sangat jenis MLM kan dan tak perlu saya senaraikan ) tetapi last2 dioarng stay dengan Shaklee. Ilmu jugak tu untuk saya tidak join dengan MLM lain dan akhirnya tertipu.Haa boleh je nak tahu kenape shaklee best, pm tau. Ikatan ukhwan satu malaysia dengan SID-SID di  Seluruh Malaysia. Dah macam famili bestnye 😘😘😍

Amalan kerohanian – Alhamdullillah ternyata ilmu kita sangat cetek, ilmu itu luas samada kita rajin atau tidak untuk mencari. Saya sangat beruntung berada di dalam famili shaklee yang saling mengingati atau berpesan sesama sendiri amalan-amalan untuk akhirat kelak.

Saya berharap konsistan menggunakan suplemen supaya menjaga kesihatan ke arah lebih baik…IKHTIAR..
#tsunamishaklee

#bisnesdirumah

#tim6owesome

#fjmfamilies

#lifeamazing